Vadstena sång- och pianoakademi

Sång- och Pianoakademin har uppehåll läsåret 23/24

Vill du bo hos oss?

Är du elev på Vadstena Sång- och pianoakademi? Då kan du välja att bo på vårt internat och äta i vår matsal.  För att bo på vårt internat behöver du bara fylla i en ansökan.

Skriv ut den, fyll i och skicka in till oss så återkommer vi till dig med besked inom kort.

Vi erbjuder boende i enkelrum med egen dusch & toalett

Vi erbjuder dig samma förmånliga boendemöjligheter som vi erbjuder de deltagare som går hos oss. Här finns boende i enkelrum med privat dusch och toalett för alla. Gratis wifi, tillgång till tvättstuga, kök och gemensamhetsutrymmen. Se bilder och läs mer om internatet här.

Bra att känna till vid boende på internatet

Om du ansöker om internatboende hos oss är det bra att känna till att du omfattas av vår Alkohol- och drogpolicy samt internatets regler när du bor hos oss även om du är studerande vid en annan skola. Här kan du läsa mer.

Priser och fakturering 

Måltidspriser och prisuppgift för boende är under uppdatering. Information kommer att läggas ut till läsåret 24/25 med anledning av att Sång- och piano-akademin har upphåll läsåret 23/24.

Samtliga priser anges alltid inklusive moms. 

Du faktureras alltid hel månad när du bor hos oss.  Du faktureras alltid en månad i förskott, precis som när du bor i en hyresrätt. Har du frågor om priser och fakturering kontaktas skolans ekonomiavdelning.

Du kan äta lunch hos oss även om du väljer att ha ditt boende på annan plats

Enstaka måltider kan köpas direkt i restaurangen enligt ordinarie prislista och under de dagar köket serverar måltider. Du kan också köpa ett häfte med tio kuponger.

Läs mer här.

Har du frågor och funderingar om mat och boende?

Kontakta

Therese Ivarsson

Bokningsansvarig

Telefon: 0143-157 04

E-post: therese.ivarsson@vadstenafolkhogskola.se