Lediga tjänsterVi söker en engagerad receptionist med koordinatorsansvar

Ansökan senast den 10 februari 2023. Vi genomför löpande rekrytering.

I din roll som receptions- och koordinatoransvarig ingår du i ledningsgruppen och arbetar med verksamhetens alla delar. I din tjänst ingår att vara ansvarig för receptionen och bokningar, ansvara för projekt inom fastighetsfrågor där din roll är att koordinera projekten, stötta ekonomiprocessen med praktiska rutiner och i övrigt vara en del av Servicegruppen (kök och fastighet) där du är behjälplig där det behövs, folkhögskoledelen inkluderad.

Som koordinator är du en viktig person som länkar samman alla delar i verksamheten genom att vara serviceinriktad både internt och externt. Du är vårt ansikte utåt i många sammanhang och representerar ett starkt varumärke.

Under högsäsong kommer fokus vara mer på receptionistrollen och under lågsäsong kommer fastighetsprojekt vara mer i fokus.

Vi söker dig

Vi ser gärna att du är en van projektledare och har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och ekonomi.

Som person är du kommunikativ och har god förmåga att skapa goda relationer. Du har analytisk förmåga samtidigt som du är serviceinriktad, kreativ med idéer, strukturerad, handlingskraftig, lösningsfokuserad och slutför dina arbetsuppgifter.

Vadstena folkhögskola är en mindre organisation som ställer höga krav på att du självständigt kan driva de arbetsuppgifter som hör till rollen. Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet och förmåga att kunna arbeta strukturerat.

Tjänsten kräver god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, systemvana och goda färdigheter i Office-paketet.

Så här ansöker du

Ansök genom e-post till rektor, Carina Boman: carina.boman@vadstenafolkhogskola.se

Vi önskar din ansökan senast den 10 februari 2023. Vi genomför löpande rekrytering.

För mer information kontakta gärna rektor Carina Boman på 0709-792857 eller via e-post.

Om Vadstena folkhögskola

Vadstena folkhögskola drivs av Linköpings stifts folkhögskolestiftelse, Vadstena folkhögskola och vår huvudman som är Linköpings stift. Vadstena folkhögskola har totalt ca 30 anställda och ca 180 heltidsplatser för våra deltagare på folkhögskolan. Vi bedriver främst folkbildning, men också restaurang, konferensanläggning och boende med internat för våra deltagare, konferensgäster samt vandrarhem.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Maila din intresseanmälan och spontana ansökan till vår rektor carina.boman@vadstenafolkhogskola.se