Vi söker en engagerad ekonom och utvecklingsstrateg.

Vi önskar din ansökan senast den 15 maj 2022. Vi genomför löpande rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

I din roll som ekonom ingår du i ledningsgruppen och arbetar med verksamhetens alla delar. Du upprättar budget, ansvarar för löpande bokföring, tar fram prognoser

och bokslut samt rapporter till styrelsen, ledningsgruppen och arbetsplatsträffar. Du hanterar även statsbidrag och mobilitetsstöd.

Som utvecklingsstrateg är du en viktig person i arbetet med att ta fram alternativ och beslutsunderlag kring frågor som är avgörande för verksamhetens utveckling, exempelvis hur vi kan utveckla och optimera våra lokaler och personella resurser.


Vi söker dig

  • Vi ser gärna att du är civilekonom eller har motsvarande kunskaper.

  • Som person är du kommunikativ och har god förmåga att skapa goda relationer. Du har analytisk förmåga samtidigt som du är serviceinriktad, kreativ med idéer, handlingskraftig, lösningsfokuserad och slutför dina arbetsuppgifter.

  • Vadstena folkhögskola är en mindre organisation som ställer höga krav att du självständigt kan driva alla förekommande ekonomiska arbetsuppgifter och utvecklingsområden som hör till rollen. Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet och förmåga att kunna arbeta långsiktigt och strategiskt, se helheter samt arbeta strukturerat.

  • Tjänsten kräver god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, systemvana och goda färdigheter i Office-paketet.

  • Du delar och lever självklart Svenska kyrkans värderingar.

Så här ansöker du

Ansök genom att maila till: carina.boman@vadstenafolkhogskola.se
Vi önskar din ansökan senast den 15 maj 2022. Vi genomför löpande rekrytering.

För mer information kontakta gärna vår rektor Carina Boman på 0709-792857 eller via mail: carina.boman@vadstenafolkhogskola.se

Om Vadstena folkhögskola

Vadstena folkhögskola drivs av Linköpings stifts folkhögskolestiftelse, Vadstena folkhögskola och vår huvudman som är Linköpings stift. Vadstena folkhögskola har totalt ca 30 anställda och ca 180 heltidsplatser för våra deltagare på folkhögskolan. Vi bedriver främst folkbildning, men också restaurang, konferensanläggning och boende med internat för våra deltagare, konferensgäster samt vandrarhem.