Varmt välkommen till Vadstena folkhögskola

Rektor till Vadstena folkhögskola sökes


Pedagog, 50% textil slöjd + 30% matematik

Vi söker dig som har en kombination av dessa ämnen i din pedagogiska utbildning. Läs mer om tjänsten här!

Allmän kurs med praktik i omsorg

Grundskolenivå - svenska som andraspråk

En behörighetsgivande kurs på grundskolenivå för dig som bor inom Vadstena kommun med omnejd och vill arbeta inom vård och omsorg!


Höstterminen 2020 startar den 19 augusti

Med anledning av Coronaviruset

Vi följer utvecklingen och agerar i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och direktiv. Vid eventuella förändringar uppdateras denna information.

Studerande

Samtliga kurser har undervisning på distans.

Lunchrestaurangen

Restaurangen håller vidare öppet för lunch. Tvätta dina händer vid ankomst. Vi vädjar till att alla gäster håller avstånd till varandra.

Sommarkurser flyttade till 10-13 augusti

Med anledning av det osäkra läget med Coronaviruset har vi beslutat att skjuta upp sommarkurserna till den 10-13 augusti. Sista anmälnings- och avbokningsdatum för sommarkurserna är flyttat till den 9 juli.

Om situationen tillåter och det är tillräckligt många sökande i respektive kurs så att den blir av, kommer en faktura delas ut i samband med kursstart med 20 dagars betalningsvillkor. Om Vadstena folkhögskola ställer in sommarkursen utgår ingen avgift!

Ted läste på Allmän kurs 2017-2019

"Jag behövde komplettera min gymnasiegång och att hamna på Vadstena folkhögskola var bland det bästa som kunde ske i den här fasen av mitt liv. Det har varit en fantastisk plats där jag som person och som studerande har kunnat växa och frodas väldigt bra på!"

Ted Björnström, Knivsta

Frida gick Assistentlinjen 2018-2019

"Det har utvecklat mig på ett plan som jag inte trodde att det skulle göra.

Jag har vuxit!"

Frida Abered, Vadstena

Bo har gått guidekursen 2018-2019

"Jag har sett fram emot de veckoslut vi har haft kurs och det har kursledningen bidragit till samt de andra kursdeltagarna. Övningar kursdeltagare har gjort tillsammans har varit extra roliga. Det känns också bra att det ses som en stor merit att man har gått guidekursen t.ex. när man söker jobb som guide i Motala och på Vadstena slott."

Bo Olsson, Vadstena