Varmt välkommen till Vadstena folkhögskola

ANSÖK TILL HÖSTENS KURSER!

Antagningsprocess pågår. Välkommen in med din ansökan!


Forum för lärande och teologi är namnet på ett didaktisk centrum som sker i samverkan mellan Linköpings stift och Vadstena folkhögskola.

Forum för lärande och teologi vill vara en mötesplats för erfarenhetsutbyte för levande församlingar och främja öppna lärprocesser i Linköpings stift. Klicka här för att läsa mer!

Anastasia läste på Allmän kurs

"Jag valde att gå på Allmän kurs på Vadstena folkhögskola dels för miljön och för att komplettera gamla betyg. Det är ingen traditionell skola. Det är varierat och skapar förutsättningar för alla, Jag skulle säga att folkhögskolan är en mer fri skola. Jag kommer ha med mig en massa fina vänskaper efter den här resan!"

Carin läste på Guidelinjen


"Jag blev imponerad av kursens höga kvalitet och hur professionellt den genomfördes. Hela kursupplägget med bra föreläsningar i olika ämnen och övningar inom flera olika områden gjorde att min säkerhet sakta men säkert växte och jag till sist tog beslutet att även examinera mig via SveGuide."

Carin Tehler, Norrtälje

Karin läste på guidekursen

"Det är en bred utbildning, där jag fick tänka på många fler aspekter av guidande och värdskap än jag hade föreställt mig kunde finnas.

Guidekursen är den roligaste och bästa utbildning jag gått!"

Karin Sandell, Linköping

Frida läste på Assistentlinjen

"Det har utvecklat mig på ett plan som jag inte trodde att det skulle göra.

Jag har vuxit!"

Frida Abered, Vadstena