Nyhetsbrev

Information vecka 37 - 2020

Hej!

Den här veckan blir rätt lugn på skolan såtillvida att alla är på plats med sina lektioner. En distanskurs kommer till sin första närträff. Det kommer dock en del konferensgäster och för att flödet i matsalen ska fungera så smidigt som möjligt så är det viktigt att vi, studerande och medarbetare, håller våra tider i matsalen, 11.30 – 12.15. Var extra noga denna vecka med att hålla avstånd och tvätta händerna.

Det verkar också som att nu efter de första veckorna så börjar några bli lite sjuka. Tänk på att stanna hemma om du har symptom och/eller feber, kontakta din lärare så att du får uppgifter att jobba med.

Kaffe

Kaffe serveras till dem som bor på internatet i samband med frukosten, vid förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt vid lunchen. Det är betalt i era avgifter. Vill man, om man t.ex. inte bor på internatet, ha en kopp kaffe i matsalen innan lektionen börjar så får man köpa det för 10 kr i matsalen. Det är ingen allmän kaffemaskin som finns där, då man bara går och hämtar sig en kopp.

På tal om koppar så bor dom i matsalen och ska inte föras därifrån, man dricker sitt kaffe och när man är klar så går man med den till diskrummet.

Karin, rektor


Lördag 5 september

Guide 3, valideringsdag

Måndag 7 september

Distanskursen Tro och Liv kommer till sin första närträff i samband med lunch.

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

Tisdag 8 september

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

Onsdag 9 september

Distanskursen Tro och liv avslutar sin första närträff kl 15.00

08.00 Mässa i Klosterkyrkan

Torsdag 10 september

8.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

Fredag 11 september

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan