Veckans meny på

Vadstena folkhögskola
Matsedel vecka 20


Måndagen den 17 maj

Lunch: Pasta med skink- & purjolökssås

Vegetariskt: Pasta med solrospesto och svarta bönor

Tisdagen den 18 maj

Lunch: Korv och mos med goda tillbehör

Onsdagen den 19 maj

Lunch: Sesamstekt fisk med basmatiris och vår egen sojasås

Vegetariskt: Sesamkakor med basmatiris och vår egen sojasås

Torsdagen den 20 maj

Lunch: Soppbuffé med nybakat bröd, smör och ost

Efterrätt: BakelseFredagen den 21 maj

Lunch: Fredagstaco surprise

Vi välkomnar Hantverkslinjen, Textillinjen och de studerande med matabonnemang på Vadstena Sång- & pianoakademi välkomna att åter äta i vår matsal. Givetvis följer både vi och ni de restriktioner som finns och gör allt för att hålla avstånd mellan varandra. Känner du dig det minsta krasslig ber vi dig att hålla dig hemma och be en kompis att hjälpa dig med en matlåda - vi i köket kan också hjälpa dig.


Eleverna på hantverks- och textillinjen är välkomna att äta lunch som vanligt kl 11.30 och de studerande på S & P med lunchabonnemang är välkomna kl 12.00. Frukost för deltagare på internatet på hantverks- och textillinjen samt de studerande på S & P som har frukostabonnemang serveras kl 7.30-8.15 fr o m måndagen den 11 januari.


De deltagare som bor på skolan och har digital undervisning erbjuds att komma och äta frukost och lunch i matsalen. Då gäller att man äter och betalar för samtliga måltider - man kan alltså inte komma och äta enstaka gånger. Det behövs då en anmälan och anmäler dig gör du till kristin.olsson@vadstenafolkhogskola.se

Fr o m vecka 9 erbjuds även våra övriga linjer att komma till skolan för närundervisning vissa dagar. För er som väljer att delta i närundervisningen serveras lunch och fika i matsalen på vanliga tider. Om du av någon anledning inte kommer till skolan den förutbestämda dagen måste du avboka din mat om du vill slippa att få den på fakturan.
Du avbokar den till husmor på kristin.olsson@vadstenafolkhogskola.se senast kl 9.00 samma dag. Du kan inte boka av maten i efterhand.


Matlådor finns till försäljning för de som bor på internatet - att värma själv till kvällsmat eller att äta på helgen.


Personal är såklart också välkommen att äta - då är det 11.30 som gäller och då vi inte har någon större marginal på maten när vi är färre som äter, så vi behöver en anmälan, mejla till Kicki på kristin.olsson@vadstenafolkhogskola.se eller anmäl dig på lappen i diskinlämningen, gärna för en vecka i taget så vi kan planera.


Varmt välkomna tillbaka - vi har saknat er.

Husmor

Kicki Olsson

0143-157 10

kristin.olsson@vadstenafolkhogskola.se